MagazinShowBiz

Rene Bitorajac tvrdi da je njegovog sina profesor udario nogom u stražnjicu pred cijelim razredom

Hrvatski glumac Rene Bitorajac danas je putem svog Facebook profila podijelio ispovijest u kojoj navodi da je profesor tjelesnog odgoja nogom udario njegovog sina ispred cijelog razreda.

Naime glumac je na Facebooku podijelio duži tekst o tome kako je potaknut događajem u jednoj srednjoj školi u Zagrebu, gdje se prije nekoliko dana dogodila tučnjava između profesora i učenika.

On je prozvao profesora Antu Kajmaka iz Prve ekonomske škole, koji je napao njegovog 16-godišnjeg sina Gabrijela.

“Potaknut ovim događajem koji možda i nema puno dodirnih tačaka s mojim, podijelio bih s onima koje zanima i kojima se da čitati, jedno lično iskustvo po istinitom događaju. Prije puna tri mjeseca, Ante Kajmak (nije lik iz ‘Naše male klinike’), kao profesor tjelesnog odgoja u Prvoj ekonomskoj školi, traži od mog sina da ispljune žvakaću. Kada ju on bespogovorno kreće ispljunuti, ovaj ga odguruje rukom u leđa, međutim, nezadovoljan valjda inercijom kojom je moj sin pružeći blagi otpor poletio, ponižavajuće ga još udara nogom u stražnjicu i to prilično jako”, napisao je Bitorajac na početku svoje objave.

On ističe kako se to dogodilo pred cijelim razredom i da njegov sin zbog toga na kraju nije htio baciti žvakaću gumu pa je zbog toga bio prijavljen.

“Pred cijelim razredom, u trećem srednje, u pubertetskoj dobi kad se mladić razvija u muškarca, ‘profesor’ u odgojno-obrazovnoj ustanovi, ponižavajuće te nakon odgurivanja napucava nogom u gu*icu. Sin, da zadrži barem malo dostojanstva nakon takvog poniženja jedino što može je zadržati žvaku, nakon čega biva prijavljen”, navodi glumac.

User Rating: Be the first one !

Slične Novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button