Tehnologija

Huawei na sajmu u Barceloni predstavio “od igle do lokomotive”, evo šta smo zabilježili

Huawei Technologies koji je danas u četiri segmenta poslovanja predstavio svoje brojne ideje, poslovna rješenja, sisteme te proizvode

Huawei Technologies svoja rješenja i proizvode je na ovogodišnjem sajmu predstavio u izvornom Consumer Business Group koji obuhvata telefone, laptope, pametne satove i druge gadgete, Enterprise Business Gropu koji predstavlja pametna rješenja za privredne subjekte, javne ustanove, SME i drugi, Carrier Network Business Group koji je namijenjen telekom operaterima te segment Digital Power koji obuhvata pametna rješenja za obnovljive izvore energije.

Huawei je globalna kompanija koja posluje u više od 130 zemalja i regiona širom svijeta, a danas su izožili Huawei Mate 60 RS Ultimate, kao i Watch 4 seriju sa Ultimate izdanjima te brojne druge uređaje.

“Pažnju gostiju je posebno privukao najnoviji pametni sat Huawei Watch GT 4, Huawei Mate 60 Ultimate Design i bežične slušalice Huawei FreeClip. Ovi noviteti su savršeno demonstrirali spoj sofisticirane estetike i praktične funkcionalnosti, što je ujedno i zaštitni znak Huawei gadgeta”, kazali su iz Huaweija.

User Rating: Be the first one !

Slične Novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button