MagazinShowBiz

Fotograf optužuje oca Taylor Swift za napad u Australiji

Australski fotograf podnio je tužbu policiji protiv oca Taylor Swift, Scotta Swifta, jer ga je navodno udario dok je superzvijezda napuštala after party u Sidneju u ranim satima utorka.

Fotograf Ben Mekdonald (51) rekao je za CNN da je saznao da je pevačica bila na jahti u luci u Sidneju posle svoje poslednje predstave u gradu u ponedeljak uveče.

Tvrdio je, kada je Svift izašao s broda, zaštitar mu je natjerao kišobran u lice i kameru, prije nego što ga je udario zvijezdin 71-godišnji otac.

Sviftova pratnja je bila “agresivna i neprofesionalna”, tvrdi on.

U izjavi za CNN, Swiftin glasnogovornik je tvrdio da su upućene prijetnje članu njenog osoblja.

“Dvije osobe su se agresivno gurale prema Taylor, hvatale su njeno osoblje za obezbjeđenje i prijetele da će baciti žensko osoblje u vodu”, navodi se u saopštenju.

Policija Novog Južnog Velsa saopćila je da istražuje navodni napad u kojem su učestvovali 51-godišnji muškarac i 71-godišnji muškarac u Neutral Bay Wharfu u 2:30 ujutro po lokalnom vremenu.

Nijednom muškarcu nije bila potrebna medicinska pomoć, navodi policija u saopštenju.

Swift je nastupila u Sidneju i Melburnu za deo Australije svoje globalne turneje „Eras Tour“, nastavljajući niz koncerata širom azijsko-pacifičke regije; ranije u februaru nastupila je u Tokiju, au martu bi trebala nastupiti u Singapuru.

User Rating: Be the first one !

Slične Novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button