MagazinShowBiz

Brena i Stanivuković najavili spektakl za prvi dan 2024. godine: Ovo je grad otvorenog srca

BANJA LUKA

Lepa Brena i Draško Stanivuković su danas u Beogradu održali press konferenciju povodom njenog nadolazećeg koncerta u Banjoj Luci.

Naime, ona će u ovom gradu nastupiti 1. januara 2024. Na dočeku Nove godine će pjevati Željko Samaradžić.

“Velika mi je čast što iz centra našeg Beograda najavljujemo spektakl u našoj prelijepoj Banjoj Luci, ali velika mi je čast što kao mlad čovjek mogu da najavim dolazak vanvremenske zvijezde – naše Lepe Brene, koja pripada svim generacijama”, kazao je Stanivuković.

Dodao je da će tokom predstojećih praznika uz dva vrhunska izvođača, Željka Samardžića i Lepu Brenu, ali uz svoju gostoljubivost i bogatu gastronomsku ponudu Banja Luka biti centar regiona.

“S velikom ljubavlju i radošću pozivamo vas da dođete u Banju Luku jer ona će ove godine biti centar regiona. U prvih 10 mjeseci oborili smo sve rekorde posjećenosti, a uvjeren sam da ćemo uz fantastičan program Banjalučke zime te rekorde i nadmašiti”, naveo je.

Pozvao je prijatelje iz naše Srbije, Hrvatske, Crne Gore, cijele Bosne i Hercegovine, ali i iz svih ostalih zemalja da posjete Banju Luku, gdje ih već sada očekuje bogata ponuda i program u okviru Banjalučke zime.

“Uz kuhano vino, domaću rakiju i izvrsnu ponudu hrane Banja Luka je odlična destinacija da se pripremimo i zagrijemo za novogodišnje praznike kada vas svakako očekuje veličanstven doček Nove godine uz Željka Samardžića i Lepu Brenu s kojom ćemo proslaviti prvi dan nove 2024. godine”, ispričao je.

Kako je kazao, Banja Luka će prvi put ove godine novogodišnji doček prirediti na novoj lokaciji, tačnije na platou kod novog sportskog kompleksa Parka Mladen Stojanović, gdje će ove godine biti otvoren i Zimzopark.

“Najmlađem gradonačelniku u Evropi želim da se zahvalim na pozivu i predivnim riječima, ali i na tome što je uz brojne novine učinio da Banja Luka postane grad otvorenog srca. Pripremamo jedan širi, poseban repertoar kako bismo zagrijali atmosferu i kako bi se svi oni koji dođu u Banju Luku dobro zabavili. Napravit ćemo spektakularan koncert s jednom pozitivnom energijom, jer želimo i da nam predstojeća godina bude upravo takva”, istakla je Brena.

Bez obzira na vremenske prilike, obećala je fantastičan provod, na kojem već radi cijeli njen tim.

“Iz 22 albuma koja sam snimila pripremamo jedan živ i veseo repertoar. Svi koji žele da se dobro provedu i s novom energijom uđu u novu godinu neka nam se pridruže na platou kod sportske arene u Banjoj Luci”, dodala je.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Slične Novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button